Keuken arrangementen.
Onze foodstands bieden supersnelle service aan grote groepen gasten. De thematische stands zijn ook een mooie aanvulling op een decoratieve inrichting.
Door meerdere uitgifte punten in een zaal of zalen, voorkom je lange rijen voor een buffet.
Alle foodstand arrangementen hebben één vaste prijs per persoon.
Een aantal voorbeelden van onze stands:
- Mediterraans Pasta stand; met o.a. pasta Napolitana, shaslik de pollo en caprese salade.
- Japans Streetfood stand; met o.a. Yakitori spiezen, tempura bloemkool en gebakken rijst.
- U.S.A. Comfortfood stand; met o.a. 100% Runder burger, vegan crunchy Seaweed burger en friet.
Foodstands adviseren wij vanaf 100 personen met een minimum van 50 personen per stand. Foodstands kunnen wij uitgeven tot ongeveer 2000 personen.
Informeel en dynamische sfeer. Buffetten hebben een wat langere tijd van uitgifte van 1,5 uur. Zo kunnen gasten eten wanneer zij willen of eventueel een tweede bord opscheppen.
Onze buffetten zijn inclusief live cooking onderdeel. Onze koks geven gasten tijdens de uitgifte antwoord op alle vragen over het arrangement, maar ook over dieetwensen en allergenen.
Onze meest populaire buffetten zijn;
- Het Haags Blauw buffet; met o.a. nasi goreng, rendang en sambal goreng boontjes.
- Het Tex-Mex buffet, met o.a. chili con carne, pulled chicken en pittige tomatenrijst.
Wij adviseren buffetten bij groepen van ongeveer 20 tot 100 personen.
De intieme sfeer aan tafel gecombineerd met de vrije keuze van het buffet. Op originele wijze gepresenteerd is dit een creatieve oplossing voor een bijzonder diner met verschillende gasten.
Vlot verloop zonder ingewikkelde keuzes voorafgaand het diner, 30-45 minuten per gang.
Een aantal voorbeelden van onze Shared Dining arrangementen;
- Española; met tapas gerechten, zoals paella en gamba’s aioli.
- Le Souk Arabisch; met mezze gerechten, zoals falafel en tajine met bloemkool. (Volledig vegetarisch)
Wij adviseren shared dining bij groepen van ongeveer 20 tot 500 personen.
Mooie gerechtjes op decoratief servies die staand kunnen worden gegeten. Wanneer u uw gasten ontvangt op een losser evenement, maar hen toch een mooi diner wilt serveren. Met een vlotte uitgifte van ongeveer 20-30 minuten per gang.
Voor walking dinners kunnen jouw gasten staan (of lopen). Als je een borrel na het diner gepland hebt, hoef je de zaal niet om te bouwen voor het diner. Je kunt statafels neerzetten voor het diner én voor de borrel.
Een aantal voorbeelden van walking dinners:
- Vegetariano; met o.a. carpaccio van rode biet, pittige paprika soep en risotto milanese met groene asperges.
- Mediterraans; met o.a. tonijn tataki met noten crumble, shotglas crèma di pomodori en kip shasliek in balsamico.
- Fusion; met o.a. taco tub met rivierkreeft, bao bun met pulled chicken en couscous met crunchy veggie cubes.
Wij adviseren walking dinners bij groepen van ongeveer 20 tot 200 personen.
Menu van de Chef
Home of Food heeft een foodbook samengesteld met allerlei soorten arrangementen voor alle gelegenheden.
Heb jij een specifiek idee? Onze chefs gaan dan een menu schrijven speciaal voor jouw evenement.
Partner worden?
Wil je meer weten over een partnership of wil je een prijsopgave ontvangen? Neem contact op met onze sales afdeling via onderstaande knop.